سامانه بازاریابی فایل های دانشجویی

جستجوی پیشرفته فایلهای علمی از سایت های مختلف

سامانه بازاریابی فایل های دانشجویی

جستجوی پیشرفته فایلهای علمی از سایت های مختلف

تحقیق موضوع روش صنعتی تولید لواشک والوچه فراوری شده


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش اماده پرینت )

تعداد :77صفحه

قسمتی متن .doc :

لواشک الوچه فراورده هستند گوشت برخی انواع میوه پس عملیات
جداسازی ، شستشو ، پخت..... افزودن مواد اختیاری مجاز مانند نمک ، شکر اسیدهای الی تولید گردند . محصولات غالبا میوه درجه 2 ( بازار پسندی کمتری دارند ) میوه مازاد مصرف بازار تهیه شوند . لواشک الوچه فراوری شده دیر باز عنوان تنقلات مصرفی خانوارها ایرانی کاربرد داشته . تولید محصول علاوه جلوگیری ضایعات میوه دلیل ارزش غذایی بالا ویژه نظر میزان مواد معدنی ویتامین ، قابلیت نگهداری طولانی مدت طعم مطلوب همواره توجه بوده . فراورده عنوان چاشنی مواد غذایی گوناگون استفاده شوند .

امروزه ازدیاد محصولات کشاورزی بالا رفتن فرهنگ جامعه جهت مصرف فراورده غذایی داشتی سبب گردیده تولید محصولات مذکور قالب سنتی نیمه سنتی صنعتی سوق یابد . دلیل دسترسی اسان مواد اولیه سهولت تهیه هزینه سرمایه گذاری اولیه اندک ، صنعت تولید لواشک الوچه فراوری شده بهداشتی سرعت گسترش یافته .

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.