دسته بندی : کاراموزی کارورزی
فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )
تعداد صفحات : 83 صفحه
فهرست مطالب عنوان مقدمه 7 بخش اول : واحد نظارت بازرسی محصولات خام دامی 8 بخش دوم : واکسیناسیون پست حومه 16 بخش سوم : واحد سل بروسلوز 21 بخش چهارم : کشتارگاه صنعتی 24 بخش پنجم : داروخانه دامپزشکی 29 بخش ششم : ازمایشگاه اداره کل دامپزشکی 53 بخش هفتم : ازمایشگاه ایران 58 بخش هشتم : کلینیک تخصصی دام 61 بخش نهم : کلینیک تخصصی طیور 73 مقدمه هدف فراگیری هر علمی، کار بستن استفاده عملی علم بهبود زندگی بشر باشد.
دامپزشک یک سو تشخیص، درمان پیشگیری بیماریهای دامی تولید پروتئین فراورده غذایی منشاء دامی کمک کند سوی دیگر تشخیص درمان بموقع صورت لزوم معدوم کردن دام، سرایت بیماریهای قابل انتقال دام انسان جلوگیری عمل اورد اداره دامپزشکی راس همه فعالیت قرار دارد انها سازماندهی نماید. مسعود گرجستانی (بهار 85) بخش اول : بخش نظارت بازرسی محصولات خام دامی اولین بخش کاراموزی اینجانب واحد نظارت ، بخش یکی بخش بسیار مهم حیاتی سیستم دامپزشکی باشد ارتباط مستقیم بهداشت سلامت غذایی مردم باشد چه بسا اگر بخش نمی مردم جامعه مشکلات زیادی نظر سلامت مواد غذایی مواجه بودند هیچ گونه امنیت غذایی وجود نمی داشت خصوص موضوع مواد غذایی خام دامی بیشترین خطر توانند سلامتی جامعه داشته باشند چون مواد محلی مناسب مغذی رشد ویروس میکروب کلا عوامل بیماری زای خطرناک باشند قدرت فساد پذیری مواد بالا باشد. (((واحدهای تحت پوشش بخش : بخش شبکه دامپزشکی مسئول نظارت مواد خام دامی مواد فراوری شده مواد دامی بخش مربوط نمی باشد فقط مسئولیت مواد خام دامی فراوری نشده مانند : گوشت قرمز، گوشت چرخ کرده ، ماهی، مرغ، تخم مرغ ، الایش (دل، جگر، سنگدان ...) ، کله پاچه ، برعهده بخش است، علاوه مراکزی ارتباط مستقیم نوع مواد باشند طور کلی مراکزی زمینه تهیه کشتار نگهداری فروش طبخ مواد حمل نقل مواد دخیل هستند تحت پوشش نظارت بخش قرار دارند موضوع هر مرکز بررسی مخصوص انجام شود ضمن زمینه قرنطینه بخشی استانی نظارت خروج ورود دام محصولات خام دامی بخش نظارت دقیق برعهده دارد. (( کشتارگاهها : اولین مکانی پوروسه تهیه مواد خام دامی دخیل کشتارگاه باشد باید نظارت دقیقی بروی لحاظ بهداشت فردی کارگران کارکنان بهداشت محیط کشتارگاه وسایل کار باید انجام شود علاوه نظارت نحوه کشتار تخلیه امعاء احشاء ...
و همچنین بررسی بهداشت گوشت لحاظ بیماریهای احتمالی برعهده بخش بخش یعنی کشتارگاه ازاین لحاظ دارای اهمیت نحوه تولید مواد نظر بهداشتی نگهداری ماندگاری اینده بسیار موثر است. (( قطعه بندی : دومین مکانی بعد کشتارگاه، محصولات ارتباط است، قطعه بندی باشند لاشه دامی طیور بنا درخواست بازار مشت
متن بالا فقط تکه محتوی متن پروژه میباشد صورت نمونه در درج شدهاست.شما بعد پرداخت انلاین ،فایل فورا دانلود نمایید
لطفا نکات زیر هنگام خرید دانلود مقاله : توجه فرمایید.
« پرداخت انلاین دانلود قسمت پایین »