سامانه بازاریابی فایل های دانشجویی

جستجوی پیشرفته فایلهای علمی از سایت های مختلف

سامانه بازاریابی فایل های دانشجویی

جستجوی پیشرفته فایلهای علمی از سایت های مختلف

تحقیق فعالیت انتخابی کاشت برداشت بهبود کیفیت عمر ماندگاری قارچ اگاریکوس


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش اماده پرینت )

تعداد : 10 صفحه


 قسمتی متن : 

 

فعالیت انتخابی (کاشت برداشت) بهبود کیفیت عمر ماندگاری قارچ اگاریکوس

1- مقدمه

قارچهای کشت شده مخصوصا استرین زراعی معمول اگاریکوس بیسپوروس اخیرا تحت شرایط متراکم پرورش داده شوند،اغلب تواند کیفیت مناسب منجر شود . همچنین انها شدیدا فساد پذیر حساس دست دادن سریع کیفیت هستند انها سازد.

برای مصرف کنندگان جهت کاهش ارزش انها تقاضای بازار بیشتر مصرف کنندگان نظر رسد علاقه مند قارچهای بسته وسفت روشن سفید نظر رنگ ظاهر پوسته نرم غیر هاگی یک بافت ترد تازه باشند .

متاسفانه قارچها پس برداشت ، تیره دررنگ پوسته فلسی خواهد . برداشت قارچها سرعت شروع تیره شدن خواهند کرد . کلاهک باز شده تیفه تیره شده نمایان شوند . هنگامی اسپورها توسعه پیدا کنند ساقه طویل شوند .این تغییرات رخ دهد عنوان نتایج یک پدیده پیری فعالیت میکروبی .

این مقاله متمرکز خواهد تحقیقات انجام شده دانشگاه «پن استیت» مرتبط تشخیص فعالیت انتخابی کاشت برداشت توان کیفیت ماندگاری بهبود بخشد.

2- تیمارهای ابیاری کلرید کلسیم

تجربیات وسیع طول 7 سال گذشته نشان داده اضافه کردن مناسب کلرید کلسیم اب ابیاری ، بلاچ باکتریایی کاهش دهد کیفیت اولیه بهبود داده ماندگاری پس برداشت افزایش داده .

بدون کاهش عملکرد محصول نتایج بهینه امروز اضافه کرد0.3% کلرید کلسیم دست امده تمامی ابی بکارمی رود لایه پوششی بعد مرحله سنجاقی پایان محصول دو محصول اخیر تحت شرایط اشل نیمه تجاری پرورش داده شدند .

در امکان نمایش ازمایش قارچ(MTDF) دانشکده ما یک محصول MTDF) 1907با کلرید کلسیم 0.3%) تیمار دیگری (MTDF 1906) عنوان محصول تیمار نشده (شاهد) نگهداری شد.

قارچ برداشت شده تعیین عملکرد تدرین . کیفیت قارچهای تعیین شده ارزیابی رنگ استفاده رنگ سنج «مینولتا 200CR» رنگ وشاخص رسیدگی سرعت باز شدن کلاهک تعیین . طول نگهداری پس برداشت بسته PVC استفاده روشهایی طور معمول بکار رود ازمایشگاه تاثیرات اضافه کردن کلرید کلسیم اضافه شده اب ابیاری محصول رنگ اولیه قارچها برداشت شکل موجود .

تاثیر عمر ماندگاری پس برداشت انچنانکه ثابت کند قهوه شدن پس برداشت شکل 2 موجود است.

منحنی عملکرد (شکل 1A) روشن سازد تیمارهای کلرید کلسیم ،یک محصول صافتر دهد مخصوصا فلاش اول دوم . هر حال کلرید کلسیم طور معنی دار سرتاسر محصول کاهش نمی دهد .

عملکردهای VS 24.4 kg25.7 بوده مزیت بیولوژیکی VS87.5% 87.4% تیمار کلرید کلسیم شاهد بهتر .

داده (شکل 1B) اشکارا نشان دهد کلرید کلسیم اضافه شده اب ابیاری رنگ بهبود داده (ارزش L بالاتر اشاره ظاهر سفیدتر) قارچ برداشت تمام چرخه محصول (شکل 1B) اینکه کاهش عمومی سفیدی رخ دهد فلاش بعدی همچنین قارچ رشد کردند اضافه کردن کلرید کلسیم نشان دهد یک کاهش سرعت قهوه شدن پس برداشت مقایسه قارچ تیمارنشده (شکل2) .

از زمانی کلرید کلسیم یک ماره شیمیایی مجاز خوراکی ارزان عموما استفاده شود بهبود کیفیت میوه سبزیجات ، اشکار سازد روش پتانسیل قابل توجهی یرای بهبود کیفیت قارچ تازه دارد توان راحتی بکار رود. وسیله پرورش دهندگان بدون هیچ نیازی تجویز تنظیمی .

3- تاثیر رسیدگی برداشت

یک ازمایش شامل 2 محصول استفاده همان اسپان هیبرید غیرسفید اموزش داده شده (AMYCEL U-1#20) MTDF (محصولات 1715و 1711) بکار برده شرایط مشابه جز برداشت محصول 1715 برداشت . طور عادی (پرده سالم اما اندکی کشیده شده) صورتی دیگری 1711 برداشت شده یک مرحله نارس تر (پرده سالم سفت) محصول 1711، برداشت کنندگان اموزش داده شدند برداشت قارچ نارس انتخاب انها .

ایشان معمولا صبر خواهند کرد ، برداشت روزهای بعدی برداشت قارچ نارس تر منجر اندکی محصول بیشتر( KG/M2 VS 30 5 برداشت) نسبت محصول محصول برداشت شده طور معمول (شکل3).

قارچ برداشت شده یک مرحله نارس تر عمر ماندگاری بهتری داشتند . انچنان مشاهده یک سرعت ارامتر قهوه شدن (شکل A4). کاهش دهد سرعت باز شدن کلاهک (شکل B4) .

این نتایج نشان دهد برداشت قارچ یک مرحله ابتدایی تر رسیدگی تواند کیفیت عمرماندگاری بهبود بخشد بدون قربانی کردن عملکرد .

این توان یک روش اسان ارزان باشد پرورش دهندگان بهبود کیفیت محصول انها . هر حال تاثیر اندازه قارچ اندازه گیری نشده باید انجام شود قبل انکه ازمایش بتواند کاملا سنجیده شود پتانسیل .

همچنین قسم ازمایشات نیاز دارد تکرار شدن تعیین ثبات نتایجی توان دریافت شود.

4- تاثیرات برش (پایه) برداشت

برش پایه یک فرایندی بریدن یک قسمت پایین پایه میلیسیوم مربوط مواد پوششی برداشت برخی پرورش دهندگان قارچ اموزش دهند برداشت کنندگان رازی حذف قسمت انتهای پایه کمتر انجا امکان دارد اعضای مولد هاگ (تا حدود mm35) .

شکل 1

به جهت عملکرد حداکثر بازگشت اقتصادی هر حال یک خصوصیت قابل توجه قارچهای برداشت شده طول نگهداری افزایش طول پایه . رو


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.