قالب فایل(ورد)
لینک دانلود پایین صفحه
تعداد صفحه:20
بخشی متن
کنسرو خیارشور:
خیار خانواده کدوئیان خیارشور واقع یکی فراورده تخمیری تهیه شامل دو مرحله شور کردن تخمیر است. مرحله اول اضافه کردن نمک متوقف کردن تعداد زیادی میکروبهای ناخواسته همچنین دادن طعم مطلوب محصول مرحله دوم تخمیر اسیدلاکتیک باشد توسط گروههایی باکتریهای اسیداستیک طور طبیعی خیار وجود دارند همراه مقدار کمی سرکه طبیعی اضافه گردند صورت سوسپانسیون سوش خالص میکروبی وارد عمل گردند انجام پذیرد.
مواد اولیه تولید خیار شور
خیار: گونه دارای رنگ سبز روشن براق بوده اندازه انها حد معینی تجاوز ننموده، سفت سالم یکدست یکنواخت باشند منظور مناسب باشند، یکدست بودن محصول بویژه نظر اندازه، وزن شکل دارای اهمیت بنابراین، استانداردهای تعیین گردیده نمونه اگر ظروف 45 گالنی تولید خیار صنعت استفاده قرار گیرد حدود 800 دانه خیار جا بگیرد.