سامانه بازاریابی فایل های دانشجویی

جستجوی پیشرفته فایلهای علمی از سایت های مختلف

سامانه بازاریابی فایل های دانشجویی

جستجوی پیشرفته فایلهای علمی از سایت های مختلف

تحقیق موضوع زعفران قاینات


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش اماده پرینت )

تعداد : 54 صفحه

قسمتی متن .doc :

مهم ترکیبات موجود زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ خوبی اب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ جمله پیکروکروسین ویژه مقوی معده می‌باشند، مواد معطر (اسانس) مهم ترکیب سافرانال می‌باشد گاهی ۱درصد زعفران تشکیل می‌دهد، روغن ثابت میزان حداکثر ۱۰درصد، رطوبت حدود ۱۳ـ۱۰ درصد ترکیبات معدنی حدود ۵درصد می‌باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.