سامانه بازاریابی فایل های دانشجویی

جستجوی پیشرفته فایلهای علمی از سایت های مختلف

سامانه بازاریابی فایل های دانشجویی

جستجوی پیشرفته فایلهای علمی از سایت های مختلف

پاورپوینت موضوع راهنمای نظارت برسامانه تامین اب اشامیدنی


لینک دانلود خرید پایین توضیحات میباشد.
دسته بندی : PowerPoint
نوع فایل .ppt (قابل ویرایش اماده پرینت)
تعداد : 154 اسلاید

بخشی متن:

مقدمه
اصطلاحات وتعاریف
الاینده اب اشامیدنی
خطرات شیمیایی اب اشامیدنی
نظارت سیستم تامین اب اشامیدنی
تعیین حریم کیفی منابع اب اشامیدنی
بازرسی سیستمهای تامین اب اشامیدنی
اصول نمونه برداری اب
شستشوی مخازن و....
بکرل: واحد رادیواکتیویته سیستم بین المللی واحدها (SI ) می باشد معادل یک فروپاشی(تجزیه) رادیواکتیو ثانیه باشد. اب اشامیدنی، طور معمول بایست موردغلظت اکتیویته صحبت گردد واحد Bq/l می باشد.
حریم کیفی ا بهای زیرزمینی:
Groundwater Quality Protection Zone

عبارتست تعیین محدود ه یا حریم حفاظت کیفی چندین سطح برای منابع اب زیرزمینی مقابل الایند ه ناشی فعالیت انسانی که برای هر کدام سطوح حریم کیفی ، محدودیت تغییرات خاص فعالیت انسانی وضع گردد.

باکتر یهای کلی فرم: گروهی باکتری حضور انها اب شرب تواند عنوان یک شاخص پایش بهره برداری استفاده قرار گیرد.

اشرشیاکلی : باکتری روده انسان یافت شود و عنوان شاخص الودگی مدفوعی اب استفاده شود.

گندزدا Disinfectant : یک عامل اکسیدکننده (مثل کلر، دی اکسید کلر، ازن و...) که اب هر قسمتی فرایندهای تصفیه توزیع افزوده شود

تا میکروارگانیسم بیماری زا بین برده غیرفعال کند.

باقیمانده گندزدا: مقدار گندزدای ازاد دسترس باقیمانده پس یک زمان تماس تحت شرایط مشخص.

کلر نیاز: تفاوت میان کلر افزوده شده اب میزان باقیمانده کلر پس یک زمان تماس. کلر نیاز ممکن میزان تزریق، زمان، دما، pH ، و میزان نوع ناخالصی اب تغییر کند.

سیستم توزیع: شبکه لوله تصفیه خانه اب سیستم لوله کشی مصرف کنندگان کشیده شده است

الاینده اب اشامیدنی (میکروبی، شیمیایی رادیولوژیکی فیزیکی یا زیبایی شناختی)
الاینده میکروبی: بیشترین خطر میکروب اب بهداشت عمومی مصرف اب اشامیدنی مدفوع انسان حیوان الوده شده مرتبط است، اگرچه منابع مسیرهای دیگر تماس ممکن مهم باشند.
خطرات میکروبی مرتبط اب اشامیدنی: بیمار یهای عفونی که توسط باکتری بیماری زا، ویرو سها انگل (برای مثال پروتوزوا کرم ها) ایجاد شوند، متداو ل شایع خطر بهداشتی مرتبط اب اشامیدنی باشند. میزان اثر (بار) پاتوژن بهداشت عمومی طریق شدت میزان شیوع بیماری مرتبط پاتوژن ها، میزان عفونت زایی جمعیت معرض تعیین گردد. گروه جمعیتی اسیب پذیر، اثر بیماری ممکن شدیدتر باشد.
نقص ایمنی (سلامت) سیستم تامین اب (منبع، تصفیه توزیع) ممکن منجر الودگی وسیع شود طور بالقوه ممکن منجر شیوع قابل تشخیص بیمار یها گردد. برخی موارد، الودگی سطح پایین طور بالقوه قابل تکرار باشد ممکن منجر بیماری پراکنده (تک گیر) مهمی شود اما بعید فرایند نظارت بهداشت عمومی، اب اشامیدنی الوده عنوان منبع بیماری شناسایی گردد.
پاتوژن منتقله اب چندین مشخصه دارند انها دیگر الاینده اب اشامیدنی متمایز کند:
پاتوژن توانند باعث اثرات بهداشتی (بر سلامتی) حاد مزمن شوند.
برخی پاتوژن توانند محیط رشد کنند.
پاتوژن صورت مجزا هستند.
پاتوژن اغلب تشکیل توده دهند جامدات معلق اب چسبند، غلظت پاتوژن طی زمان تغییر کند، بطوریکه احتمال دریافت یک دوز عفونی غلظت متوسط انها اب قابل پیش بینی نیست.
 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.